بیماری سلیاک نظرات - AN OVERVIEW

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

Blog Article

سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.

برخی از بیماری‌هایی که باعث سلیاک در کودکان می‌شوند عبارتند از:

آدرس: تهران ،میدان ونک، خ ملاصدرا، خ پردیس شرقی، ساختمان پردیسان، پلاک ۱۴، طبقه ۵

علت خونریزی مقعدی هنگام مدفوع چیست؟ درمان خون آمدن از مقعد

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک طول عمر طبیعی خواهند داشت، مشروط بر اینکه بتوانند با رعایت یک رژیم غذایی بدون گلوتن مادام العمر، این بیماری را مدیریت کنند.

بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.

وجود سنگ کیسه صفرا یا رسوب در کیسه صفرا، مقدار صفرایی که به روده شما می رسد را کاهش می دهد. این اختلالات نه تنها می توانند موجب ایجاد درد شوند بلکه بیماری سلیاک خطرناکه یکی از علل ایجاد مدفوع زرد هستند.

رایج‌ترین موادی که بدن با کمبود آنها روبرو می‌شوند عبارتند از:

تجربیات و پرسش‌های خود را در مورد بیماری سلیاک در نوزادان، از طریق بخش «نظرات و پرسش ها» با کارشناسان و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.

نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.

اگرچه علائم بیماری سلیاک، عدم تحمل گلوتن و حتی آلرژی به گندم می توانند بسیار شبیه باشند، اما تفاوت های منحصر به فرد خود را نیز دارند.

اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها می‌توان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.

احتمالاً از شنیدن اینکه مدفوع قرمز می تواند به معنای خونریزی باشد، یا به دلیل هموروئید یا خونریزی در قسمت تحتانی روده باشد، تعجب نکنید. با این حال، اگر مدفوع شما کمی قرمز است، ممکن است نیازی به نگرانی فوری نباشد.

خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان

Report this page